Aanmelden

Iedereen kan zichzelf, zonder verwijzing aanmelden bij Gezinskr8. Dit kan via de e-mail of telefonisch. Na een eerste kennismaking waarin we samen onderzoeken of en wat ik voor jou/jullie kan betekenen, zullen we samen een plan maken en aan de slag gaan.

Contactgegevens: annemarie@gezinskr8.nl / 06-48584662

Spreekkamerlocatie: Langeweg 54 (kamer 101 Praktijk Serta) – 3241 KA Middelharnis.

Kosten

Voor de gevoerde gesprekken ontvangt u een factuur. De kosten zijn afhankelijk van de duur van het gesprek, of het gaat om een individueel gesprek of om een gezinsgesprek. Voor vragen over de tarieven kunt u contact met mij opnemen via annemarie@gezinskr8.nl of via 0648584662.

Daarnaast is het mogelijk om via uw gemeente een Persoons Gebonden Budget aan te vragen voor de vergoeding.

Coronabeleid

De praktijk is gewoon geopend. Afspraken kunnen dus doorgaan, tenzij je verkoudheids-/griepklachten hebt. Mocht je klachten hebben, dan geldt landelijk beleid om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen neem ik uiteraard zelf ook in acht, zodat een bezoek aan mijn praktijk of een huisbezoek bij jou zo veilig mogelijk verloopt. Mocht je vanwege klachten niet naar de praktijk kunnen komen, dan kunnen we de afspraak via telefoon of videobellen laten plaatsvinden. 

Mocht je nog vragen hebben, neem even contact op met me.

  • er is aandacht voor hygiĆ«ne (handen wassen, desinfectie oppervlakken)
  • geen handen schudden
  • 1,5 meter afstand houden